Retropolis

The Housefriend blijft partner Retropolis!

Ook dit jaar wordt The Housefriend de hoofdsponsor van Retropolis! The Housefriend is een groeiende speler op de immobiliënmarkt, met zijn roots in Oostakker. Zit u met plannen om te verhuren of te verkopen, te huren of te kopen dan is het team van The Housefriend zonder twijfel uw vertrouwenspersoon waar u op zoek naar bent! Breng alvast een bezoekje aan hun website: http://www.thehousefriend.be

Ondertussen zijn ze verhuisd naar een groter kantoor gelegen op de eerste verdieping in het hippe winkelcomplex aan Dok Noord! Joes en Luc heten u van harte welkom in hun nieuw kantoor!

Doe mee en win een VIP tafel!

Doe mee aan onze facebookwedstrijd! Laat ons weten wat volgens u het beste (niet gecommercialiseerde) retro nummer is, en win een VIP tafel voor 6 personen met een fles champagne. Meedoen kan door te klikken op deze link: https://www.facebook.com/events/129461660936546/?active_tab=discussion

Gebruik parking Volvo Trucks

Goed nieuws voor de mobiliteit rond het festivalterrein! Retropolis heeft een akkoord bereikt met Volvo Trucks voor het gebruik van de parking gelegen langs de drieselstraat. Parkeergelegenheid is zonder twijfel een zeer belangrijke factor voor een geslaagde organisatie voor een festival. De organisatie dankt bij deze de verantwoordelijken van Volvo Trucks die instemden met ons voorstel! Klasse!

Retropolis vindt nieuwe locatie

In 2016 vond Retropolis plaats in Lochristi, op de site van de Picasso Village n.a.v. het Europees kampioenschap voetbal. Aangezien ondertussen een deel van het terrein verkaveld werd, moesten we op zoek gaan naar een een nieuwe locatie. We vonden deze 3 km verder op, vlakbij de site van Volvo Trucks, grondgebied Oostakker.

The House Friend